Shortcode de menú social

Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. El paràmetre class indica la classe de l’estil en que es mostrarà el menú Allà on afegim aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode de notícies a la Home

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre Es mostraran les notícies que s’hagin marcat com visibles a la portada que en aquest cas són aquestes dues: Larga vida al rock and roll! i Una semana espectacular   Allà on hi […]

Llegir més

Shortcode d’etiquetes de notícies

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguir, cal entrar l’etiqueta o Tag de la notícia que es vol mostrar En aquest cas hi ha dues etiquetes: música i general. Han d’anar separades per coma A continuació hi ha el paràmetre max que […]

Llegir més

Shortcode de slide columnes

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguit, cal entrar l’identificador de l’slide de columnas que es vol mostrar id és el codi de l’slide cols són les columnes que voldrem que tingui l’slide (4 és el valor per defecte) Per a conèixer […]

Llegir més

Shortcode de slide gran

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguit, cal entrar l’identificador de l’slide gran que es vol mostrar. Per a conèixer quin és l’identificador (ID) en qüestió, haurem d’anar al menú GALERIES i copiar el número ID que vulguem mostrar. Visualització A continuació […]

Llegir més

Shortcode de categoria de patrocinador

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguir, cal entrar l’identificador de la categoria de patrocinador. id indica el codi de la categoria. cols indica els nombre de columnes que tindrà la visualització de la categoria. Per defecte són 4, però podeu posar el […]

Llegir més

Shortcode d’espai

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Tot seguir, cal entrar l’identificador de l’espai que es vol mostrar. Per a conèixer quin és l’identificador (ID) de l’espai en qüestió, haurem d’anar al menú ESPAIS i copiar el número ID que vulguem mostrar. Visualització Si […]