Historial de canvis

Historial de canvis a Eventis Eventis disposa d’un mòdul de canvis que crea una nova versió cada cop que premem el botó Guardar. Es pot accedir a l’historial de canvis mitjançant el desplegable situat al final de la fitxa de les activitats. Una versió està formada d’un número i la data i hora. Aquest historial […]

Llegir més

TPV en formularis personalitzats

Com crear un formulari que tingui associat una pagament? Eventis permet crear formularis amb pagament. Quan creem un formulari el camp Pagament (1) està desactivat. Si l’activem ens apareixerà un desplegable amb el sistema de pagament (2): -Pagament amb Paypal -Pagament a la botiga Podrem posar el cost al camp Preu (3) Al llistat dels […]

Llegir més

Editors externs de contingut

Eventis permet crear usuaris específics per a introduir continguts que internament anomenem “editors externs” En aquests moments només permet que editin les activitats del mòdul programació. Només disponibles als serveis del pla PRO Podem crear-los d’una manera molt senzilla a partir del menú “Editors externs” (1) LLISTA D’EDITORS EXTERNS Clicant sobre el botó “Nou Usuari” […]