Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Shortcode de Twitter

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de Twitter? És tan senzill com […]

Llegir més

Shortcode Instagram

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode d’Instagram? És tan senzill com clicar […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Editor de text (CK Editor)

Eventis porta integrat un sistema avançat d’edició de text HTML anomenat CKEditor. Té un funcionament similar al d’un editor de textos tipus “Word”, salvant les distàncies. Ampliar l’àrea de l’editor Per tal de facilitar la feina d’entrada de contingut, podeu fer més gran l’àrea de text de l’editor clicant a la cantonada dreta inferior i […]