Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder marcar una sessió com a recurrent cal activar-la a la pestanya de FUNCIONS/ SESSIONS Tot seguit, el format de data canviarà i apareixerà una […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment podràs crear una funció desplegant la pestanya FUNCIONS / SESSIONS.   La primera casella que trobaràs és Mostrar data i hora Si la desactives no es mostraran aquests valors a la fitxa del teu esdeveniment o activitat. A continuació podràs escollir el LLOC i ESTAT de […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per eliminar una funció cal clicar sobre el botó Eliminar funció.   Important: una funció no es pot eliminar si ha caducat Important: una funció tampoc es pot eliminar si és venda integrada. Però pots canviar l’estat a Cancel·lat En aquesta entrada s’expliquen els estats de les funcions

Llegir més

Sistema de venda d’entrades extern

Si fas servir un sistema de venda d’entrades diferent a l’integrat dins del propi d’Eventis hauràs de desactivar la casella marcada amb la fletxa. Tot seguit hauràs d’omplir els camps marcats en groc: Preu i els enllaços de compra dels diferents idiomes.

Llegir més

Punts de venda / Taquilla

Un cop tingueu l’accés podeu seguir els passos següents per a vendre entrades des de l’eina: PAS 1: Accedir al punt de venda Pots accedir a l’eina de venda d’entrades a través de la url: eventis.koobin.com/gestion.php PAS 2: Seleccionar espectacle a vendre Escull l’opció “Taquilla” de la pantalla inicial. Selecciona l’espectacle que vols vendre. Accedeix a […]

Llegir més

Lector d’entrades amb telèfon mòbil

Utilitzar l’eina per llegir codis QR inclosa amb Eventis Permet fer un control d’accés molt més àgil a través d’un lector de codis QR. Simplement necessites un dispositiu Android amb càmera i navegador Firefox instal·lat, en cas de no tenir-lo, es pot descarregar aquí. Per accedir a l’eina de lector d’entrades, simplement s’ha d’anar a la […]

Llegir més

Entrades venudes

Si esculls el sistema de venda d’entrades integrat podràs veure les entrades venudes de cada funció A la columna VENDES t’indica les entrades venudes.   Si cliques sobre  l’icona d’entrada t’informarà de les entrades venudes En el sistema de venda d’entrades extern no mostra aquesta informació a cada funció