Historial de canvis

Historial de canvis a Eventis Eventis disposa d’un mòdul de canvis que crea una nova versió cada cop que premem el botó Guardar. Es pot accedir a l’historial de canvis mitjançant el desplegable situat al final de la fitxa de les activitats. Una versió està formada d’un número i la data i hora. Aquest historial […]

Llegir més

La paperera. Eliminar i recuperar elements.

Com accedir a la paperera Eventis disposa d’una paperera que emmagatzema els elements eliminats, actualment només aplicable al mòdul de Programació. Si s’ha eliminat un element per error o volem recuperar-lo, podrem fer-ho des de la paperera. La paperera és accessible des del menú principal, a la part inferior. Aquí podrem: Buidar la paperera completament (1). […]

Llegir més

Crear o editar una activitat

El gestor d’Eventis és molt intuïtiu i permet entrar un activitat d’una manera ràpida i senzilla totes les imatges, vídeos i textos dels diferents idiomes del nostre web.