Desactivar o eliminar una notícia

Activar / Desactivar una notícia Si vols que una notícia sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de notícies. Si la icona es mostra en verd indica que la notícia és pública, en canvi, si es mostra en […]

Llegir més

Desactivar o eliminar una galeria

Activar / desactivar una galeria Si vols que una galeria sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Actiu” dins del llistat de galeries. Si la icona es mostra en verd indica que la galeria és pública, en canvi, si es mostra en […]

Llegir més

Modificacions generals d’un espai

Una vegada tenim els espais a l’administrador d’Eventis, podem modificar-ne diferents aspectes: Activar o desactivar l’espai. Simplement fem que sigui visible o no al web. En cap cas s’elimina la informació sinó que només es desactiva. Canviar l’ordre mitjançant les fletxes. Podem escollir l’ordre en què volem que es mostrin els espais al web. Moure […]

Llegir més

Crear o editar una pàgina

Pas 1: Crear o editar una pàgina Per crear una pàgina ho pots fer a partir del botó NOVA PÀGINA. Si la pàgina ja està creada es pot editar a través de la icona corresponent o clicant al nom de la pàgina: Pas 2: Pàgines que depenen d’un mòdul Les pàgines poden classificar-se únicament en […]

Llegir més

Activar o desactivar un menú

Pas 1: Activar / Desactivar un menú Si vols que un menú sigui públic o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-lo del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de menús. Si la icona es mostra en verd indica que el menú és públic, en canvi, si es […]

Llegir més

Configurar l’aplicació mòbil

Abans d’activar l’aplicació mòbil o App cal configurar-ne el disseny Per accedir-hi pots clicar sobre el rectangle vermell o pel menú lateral APP   Eventis d’entrada et permet personalitzar la teva App pujant un bàner principal i una imatge pel fons del menú.  És recomanable seguir les mides indicades: 1280 x 400 píxels pel Bàner […]

Llegir més

Activar l’aplicació mòbil

Un cop l’aplicació té el disseny i els menús desitjats arriba el moment de publicar-la Per a activar l’aplicació mòbil només cal clicar el botó PUBLICAR Un cop publicada, tindrà una aparença similar a aquesta. Ens informarà del nombre d’esdeveniments publicats i que la APP està ACTIVADA

Llegir més

Eliminar o desactivar un grup de patrocinadors

Pas 1: Activar / Desactivar una categoria de patrocinadors Si vols que una categoria de patrocinadors premsa sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de categories . Si la icona es mostra en verd indica que la categoria […]

Llegir més

Desactivar o eliminar un esdeveniment

Desactivar un esdeveniment Per a desactivar un esdeveniment ho pots fer a partir de les icones corresponents a la columna Actiu: Eliminar un esdeveniment Per a eliminar un esdeveniment ho pots fer a partir de la icona de la paperera vermella. Sempre és més recomanable desactivar que eliminar un esdeveniment. En aquest cas quan surt el […]

Llegir més

Activar o eliminar una nota de premsa

Pas 1: Activar / Desactivar una nota de premsa Si vols que una nota de premsa sigui públic o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de notes de premsa. Si la icona es mostra en verd indica que la nota de […]