Creació i edició de camps personalitzats

Els camps personalitzats són elements que l’usuari pot crear per a filtrar, categoritzar els espectacles, etc. No hi ha cap límit. Se’n poden crear tants com es vulgui. Hi accedirem mitjançant el menú CAMPS PERSONALITZATS. Tindran les següents característiques: (1) Títol, (2) Tipus, (3*) Mòdul, (4) filtres i posició d’on es mostraran. Mòduls (*) En […]

Llegir més

Visualització dels camps personalitzats

En aquests moments els camps personalitzats es poden mostrar en diferents ubicacions disponibles d’una fitxa. Haurem d’entrar al gestor i activar el camp “Mostra a la fitxa” i escollir-ne una ubicació   Ubicacions possibles Superior del contingut Inferior del contingut Superior de la barra lateral Inferior de la barra lateral A continuació veurem l’exemple d’un […]

Llegir més

Filtres als camps personalitzats

Si creem camps personalitzats al nostre Eventis i hi activem filtres, aquests apareixeran sota dels filtres genèrics (categoria, espais i estat) En el següent exemple hem seleccionat l’idioma anglès del nostre camp personalitzat idiomes (1) El botó “netejar filtres” (2) també funciona amb els camps personalitzats