Filtres als camps personalitzats

Si creem camps personalitzats al nostre Eventis i hi activem filtres, aquests apareixeran sota dels filtres genèrics (categoria, espais i estat) En el següent exemple hem seleccionat l’idioma anglès del nostre camp personalitzat idiomes (1) El botó “netejar filtres” (2) també funciona amb els camps personalitzats

Llegir més

Visualització dels camps personalitzats

En aquests moments els camps personalitzats es poden mostrar en diferents ubicacions disponibles d’una fitxa. Haurem d’entrar al gestor i activar el camp “Mostra a la fitxa” i escollir-ne una ubicació   Ubicacions possibles Superior del contingut Inferior del contingut Superior de la barra lateral Inferior de la barra lateral A continuació veurem l’exemple d’un […]

Llegir més

Creació i edició de camps personalitzats

Els camps personalitzats són elements que l’usuari pot crear per a filtrar, categoritzar els espectacles, etc. No hi ha cap límit. Se’n poden crear tants com es vulgui. Hi accedirem mitjançant el menú CAMPS PERSONALITZATS. Tindran les següents característiques: (1) Títol, (2) Tipus, (3*) Mòdul, filtres i posició d’on es mostraran (4) Mòduls (*) En […]