Què son els Shortcodes o fragments de codi ?

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos elements. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre la icona i escollir-ne un del desplegable Actualment disposem dels següents shortcodes: Shortcodes d’imatges Shortcode d’slide gran Shortcode d’slide gran ampliable […]

Llegir més

Crear o editar una pàgina

Pas 1: Crear o editar una pàgina Per crear una pàgina ho pots fer a partir del botó NOVA PÀGINA. Si la pàgina ja està creada es pot editar a través de la icona corresponent o clicant al nom de la pàgina: Pas 2: Pàgines que depenen d’un mòdul Les pàgines poden classificar-se únicament en […]

Llegir més

Previsualitzar una pàgina, activitat o notícia

Abans de publicar una pàgina, activitat o notícia, pot ser convenient previsualitzar-la per tal de comprovar si el disseny i contingut són els esperats. Aquesta acció es pot fer a partir de la icona senyalada a continuació (lupa): Un cop ens posem sobre la LUPA se’ns desplegaran els idiomes que tingui la pàgina. Clicant sobre […]

Llegir més

Mediateca: què és i com funciona

La mediateca és un component que ens ajuda a gestionar les imatges disponibles al web. Es tracta d’una biblioteca amb diferents opcions disponibles: Relacionar Eliminar Noves imatges Cercador d’imatges Com s’hi accedeix? Des de qualsevol botó que gestioni imatges: Bàners, + imatges, + capçaleres, etc Funcionament La manera d’interactuar-hi és molt senzilla: 1-Seleccionem la imatge en […]

Llegir més

Cercador de pàgines

És fàcil arribar a tenir desenes de pàgines dins d’un eventis. Pots fer servir el cercador per a trobar o filtrar-les fàcilment. En aquest cas només es mostraran pàgines que continguin el text “carnaval” dins del títol de la pàgina.

Llegir més

Desactivar o eliminar una pàgina

Pas 1: Activar / Desactivar una pàgina Si vols que una pàgina sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de pàgines. Si la icona es mostra de color verd indica que la pàgina és pública, en canvi, si […]

Llegir més

Crear o editar un menú

Pas 1: Crear o editar un menú Eventis d’entrada ja té creada una estructura de menús i submenús per defecte. Però si en voleu crear un de nou ho pots fer a partir del botó NOU MENÚ. Si el menú ja està creat es pot editar a través de la icona corresponent o clicant al […]

Llegir més

Activar o desactivar un menú

Pas 1: Activar / Desactivar un menú Si vols que un menú sigui públic o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-lo del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de menús. Si la icona es mostra en verd indica que el menú és públic, en canvi, si es […]

Llegir més

Menús i submenús creats per defecte

Pas 1: Menús i submenú creats inicialment per Eventis (exemple Pla PRO) Eventis té dues categories de menús ja creades d’entrada: Menú Principal Menú peu de pàgina La categoria Menú Principal conté la següent estructura creada ( Pla PRO ) Si vols eliminar permanentment un menú, també ho pots fer. Utilitza el botó amb icona […]

Llegir més

Configurar menús laterals

Els menús laterals permeten mostrar o amagar els diferents grups de baners i el segon nivell del menú principal. Aquestes opcions s’utilitzen independentment a la pàgina d’inici (HOME) i a les pàgines interiors.   Es poden mostrar a la part esquerra, a la dreta o senzillament no mostrar-los. En cas que no es vulguin mostrar, […]