Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Mediateca: què és i com funciona

La mediateca és un component que ens ajuda a gestionar les imatges disponibles al web. Es tracta d’una biblioteca amb diferents opcions disponibles: Relacionar Eliminar Noves imatges Cercador d’imatges Com s’hi accedeix? Des de qualsevol botó que gestioni imatges: Bàners, + imatges, + capçaleres, etc Funcionament La manera d’interactuar-hi és molt senzilla: 1-Seleccionem la imatge en […]

Llegir més

Shortcode de slide de grup de bàners

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de grup de bàners? És tan senzill com […]

Llegir més

Shortcode de Twitter

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de Twitter? És tan senzill com […]

Llegir més

Shortcode Instagram

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode d’Instagram? És tan senzill com clicar […]

Llegir més

Crear o editar una pàgina

Pas 1: Crear o editar una pàgina Per crear una pàgina ho pots fer a partir del botó NOVA PÀGINA. Si la pàgina ja està creada es pot editar a través de la icona corresponent o clicant al nom de la pàgina: Pas 2: Pàgines que depenen d’un mòdul Les pàgines poden classificar-se únicament en […]

Llegir més

Previsualitzar una pàgina

Abans de publicar una pàgina, pot ser convenient previsualitzar-la per tal de comprovar si el disseny i contingut són correctes. Aquesta acció es pot fer a partir de la icona senyalada a continuació: Aquesta previsualització tindrà només sentit quan la pàgina no es trobi activa. Si la pàgina està activa, per tant publicada, qualsevol canvi […]

Llegir més

Desactivar o eliminar una pàgina

Pas 1: Activar / Desactivar una pàgina Si vols que una pàgina sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de pàgines. Si la icona es mostra en verd indica que la pàgina és pública, en canvi, si es […]

Llegir més

Buscador de páginas

Es fácil llegar a tener decenas de páginas dentro de un eventis. Puedes usar el buscador para encontrarlas o filtrarlas fácilmente. En este caso solo se muestran las páginas que contienen el texto “carnaval” en el título de la página.

Llegir més

Crear o editar un menú

Pas 1: Crear o editar un menú Eventis d’entrada ja té creada una estructura de menús i submenús per defecte. Però si en voleu crear un de nou ho pots fer a partir del botó NOU MENÚ. Si el menú ja està creat es pot editar a través de la icona corresponent o clicant al […]