Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades i Atributs Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió recurrent

Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder crear un esdeveniment només cal seleccionar-ne els dies al calendari. (1) Un cop acabat, cal prémer el botó (TORNAR) (2) Modificar dates Per modificar-ne […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per a eliminar una funció cal clicar sobre el botó (x) de la sessió escollida. El cercle vermell (1) de la imatge ens indica el nombre de sessions d’una funció El cercle vermell (2) ens mostra que haurem de prémer (x) per a eliminar-la

Llegir més

Sistema de venda d’entrades extern

Si fas servir un sistema de venda d’entrades diferent a l’integrat dins del propi d’Eventis hauràs d’activar la casella marcada amb la fletxa. Tot seguit hauràs d’omplir els camps marcats en groc: Preu i els enllaços de compra dels diferents idiomes.

Llegir més

Entrades venudes (sistema integrat)

Si esculls el sistema de venda d’entrades integrat podràs veure les entrades venudes de cada funció En aquest exemple es mostra que hi ha 300 localitats a la venda, zero entrades venudes i 300 disponibles.   Entrades venudes En el sistema de venda d’entrades extern no mostra aquesta informació a cada funció