Crear o editar una galeria

Una galeria, és un grup d’elements multimèdia. En general permet agrupar imatges i, en el cas de les capçaleres, també videos. Una galeria pot ser relacionada en més d’un element d’Eventis, com poden ser notícies, esdeveniments, espais… Pas 1: Crear o editar una galeria Per crear una galeria podem fer-ho bàsicament de dues maneres: Des […]

Llegir més

Desactivar o eliminar una galeria

Activar / desactivar una galeria Si vols que una galeria sigui pública o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-la del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Actiu” dins del llistat de galeries. Si la icona es mostra en verd indica que la galeria és pública, en canvi, si es mostra en […]

Llegir més

Pujar o editar imatges a galeries

Una vegada hagis creat una galeria podràs pujar-hi noves imatges. Pas 1: seleccionar les imatges Utilitza el botó verd “Noves fotos” per tal de seleccionar les imatges que voldràs pujar al web des del teu ordinador.   Pas 2: Entrar la informació de les fotos i pujar-les al servidor Per cada una de les imatges […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]