Shortcode formulari (3-recollir-ne els resultats)

Com recollir els valors entrats en un formulari? Podem veure els valors que han entrat els usuaris als formularis del nostre web. Cada formulari guarda els seus resultats separats dels altres. Per a accedir-hi haurem de clicar sobre l’ull Un cop dins podrem filtrar-los per a diferents camps: (1) per pàgina i per (2) idioma […]

Llegir més

Shortcode de formulari (2-associar-lo a una pàgina )

Com crear un shortcode d’un formulari existent? Podem crear tants formularis com vulguem. Vegeu com crear un formulari: Shortcode de formulari (1-creació) Per a afegir a una pàgina un shortcode ja existent haurem d’escollir el menú formulari del desplegable Tal com passa amb altres shortcodes, necessitarem el paràmetre id També podem determinar que el formulari tingui 1 […]

Llegir més

Shortcode de formulari (1-creació)

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com crear un formulari ? És tan senzill com clicar sobre […]