Shortcode de formulari (1-creació)

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com crear un formulari ? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Selector de sessions

Eventis permet afegir un camp als formularis que seleccioni una data d’un esdeveniment. És tan senzill com anar al menú FORMULARI / Crear nou formulari. Al web públic es veurà de la següent manera: Es mostrarà un calendari amb els dies on hi ha funcions. Clicant sobre d’un dia es mostraran les hores de les […]