TPV en formularis personalitzats

Com crear un formulari que tingui associat una pagament? Eventis permet crear formularis amb pagament. Quan creem un formulari el camp Pagament (1) està desactivat. Si l’activem ens apareixerà un desplegable amb el sistema de pagament (2): -Pagament amb Paypal -Pagament a la botiga Podrem posar el cost al camp Preu (3) Al llistat dels […]

Llegir més

Creació d’un formulari

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com crear un formulari ? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Selector de sessions

Eventis permet afegir un camp als formularis que seleccioni una data d’un esdeveniment. És tan senzill com anar al menú FORMULARI / Crear nou formulari. Al web públic es veurà de la següent manera: Es mostrarà un calendari amb els dies on hi ha funcions. Clicant sobre d’un dia es mostraran les hores de les […]