Shortcode persones / artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de persones / artistes? És tan […]

Llegir més

Mòdul persones / artistes

El mòdul persones/artistes ens permet crear una fitxa individual i específica de cada membre i associar-la amb les activitats de la programació. Per exemple, si pensem en un grup musical, podríem tenir fotos i una fitxa individual de cadascun dels membres. Amb aquest mòdul d’Eventis podem fer el següent: Crear un fitxa per a cada […]

Llegir més

Selector d’esdeveniments

Eventis permet crear camps de formulari per a seleccionar un o múltiples esdeveniments. Per a afegir aquest camp haurem d’anar a FORMULARIS / Crear – editar formulari. Al web públic es veurà de la següent manera: Un cop hi cliquem se’ns desplegaran tots els esdeveniments actius. En aquest cas només se’n podrà seleccionar un (selecció […]