Shortcode artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode d’artistes? És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo […]

Llegir més

Mòdul persones / artistes

El mòdul persones/artistes ens permet crear una fitxa individual i específica de cada membre i associar-la amb les activitats de la programació. Per exemple, si pensem en un grup musical, podríem tenir fotos i una fitxa individual de cadascun dels membres. Amb aquest mòdul d’Eventis podem fer el següent: Crear un fitxa per a cada […]