Shortcode d’espectacles a la Home

Com inserir un shortcode d’espectacles a la Home ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre   Allà on hi hagi aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode de calendari

Com inserir un shortcode de calendari? És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable. En aquest cas, aquest shortcode no té cap paràmetre. Es mostrarà el calendari mensual amb les seves respectives funcions o esdeveniments.

Llegir més

Duplicar un evento

Se puede duplicar un evento de una manera muy simple mediante el icono de copia. Fácil y rápido Una vez hecho, aparecerá otro evento idéntico en la parte superior de la lista con el prefijo “COPIA – “ Ahorro de tiempo Podremos editarlo y hacer los cambios correspondientes como en cualquier otro evento. De esta manera nos […]

Llegir més

Edicions: cercador web d’activitats

Podem cercar a la part pública del web un artista o activitat dins de les edicions per títol o subtítol. En aquest cas cercarem: Speedy Ens mostrarà la llista d’activitats on aparegui aquesta cerca: una serà l’edició actual i l’altre una d’anterior indicant-ne el nom de l’edició, en aquest cas “2018”. Si fos un artista […]

Llegir més

Edicions: moure activitat

Les activitats es poden moure d’una edició a una altra. Per a fer aquesta acció farem servir la icona de les fletxes creuades. Mitjançant el desplegable EDICIÓ podem triar-ne una altra També podrem associar una activitat a una o més CATEGORIES.

Llegir més

Edicions: filtres

Les categories de les activitats són globals i apareixen a totes les edicions. Si entrem a l’apartat Programació ens donarà informació de quin nombre d’activitats hi ha a cada edició. Podem filtrar-se per (1) Edició, (2) Categories o (3) Cercar activitat. Si filtren per (1) Edició, ens mostrarà el nombre d’activitats d’aquella edició escollida. En aquest cas, […]

Llegir més

Edicions o temporades

Eventis permet gestionar les diferents edicions o temporades d’una manera molt senzilla. Una edició o temporada és el conjunt d’activitats agrupades en un període concret. (*) Només el pla Pro permet gestionar les edicions. A continuació mostrem un exemple de com es visualitzaria (1) Seleccionarem un menú que ens mostri les Edicions anteriors, en aquest cas […]

Llegir més

Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades(1) i Atributs(2) Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]

Llegir més

Crear o editar un esdeveniment

Pas 1: Afegir una nova activitat Amb el botó NOVA ACTIVITAT accediràs a la fitxa de la nova activitat. Prèviament hauràs d’haver creat una categoria i seleccionar-la per accedir a aquesta opció   Pas 2: entrar la informació corresponent a l’activitat A través de Editor podràs introduïr el títol, subtítol i la descripció de l’activitat.   3: […]

Llegir més

Un esdeveniment que té una sola funció

Quan un esdeveniment té una sola funció o sessió tota la informació (preu, hora, data i lloc) es mostra al lateral dret. El botó COMPRAR porta directament a l’enllaç de la compra Si l’esdeveniment té més d’una sessió es mostra de la següent manera. Clicant sobre COMPRAR del lateral es mouria la pàgina creant un […]