Crear o editar un esdeveniment

Pas 1: Afegir una nova activitat Amb el botó NOVA ACTIVITAT accediràs a la fitxa de la nova activitat. Prèviament hauràs d’haver creat una categoria i seleccionar-la per accedir a aquesta opció   Pas 2: entrar la informació corresponent a l’activitat A través de Editor podràs introduïr el títol, subtítol i la descripció de l’activitat.   3: […]

Llegir més

Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades(1) i Atributs(2) Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió recurrent

Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder crear un esdeveniment només cal seleccionar-ne els dies al calendari. (1) Un cop acabat, cal prémer el botó (TORNAR) (2) Modificar dates Per modificar-ne […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per a eliminar una funció cal clicar sobre el botó (x) de la sessió escollida. El cercle vermell (1) de la imatge ens indica el nombre de sessions d’una funció El cercle vermell (2) ens mostra que haurem de prémer (x) per a eliminar-la

Llegir més

Accions massives

Eventis permet gestionar fàcilment el catàleg d’espectacles i activitats mitjançant les accions massives. Només cal seleccionar diversos esdeveniments alhora per a eliminar-los, moure’ls de categoria o d’edició i publicar o despublicar   Primer triarem els espectacles / categories (1), (2),(3),… i tot seguit, n’escollirem l’acció del desplegable (4) En el cas de l’opció publicar / […]

Llegir més

Shortcode d’espectacles a la Home

Com inserir un shortcode d’espectacles a la Home ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre   Allà on hi hagi aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode de calendari

Com inserir un shortcode de calendari? És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable. En aquest cas, aquest shortcode no té cap paràmetre. Es mostrarà el calendari mensual amb les seves respectives funcions o esdeveniments.

Llegir més

Duplicar un esdeveniment

Es pot duplicar un esdeveniment d’una manera molt simple mitjançant la icona de còpia. Fàcil i ràpid Un cop fet, apareixerà un altre esdeveniment idèntic a la part superior de la llista amb el prefix “CÒPIA –” Estalvi de temps Podrem editar-lo i fer els canvis corresponents de la mateixa manera que en qualsevol altre […]

Llegir més

Edicions: cercador web d’activitats

Podem cercar a la part pública del web un artista o activitat dins de les edicions per títol o subtítol. En aquest cas cercarem: Speedy Ens mostrarà la llista d’activitats on aparegui aquesta cerca: una serà l’edició actual i l’altre una d’anterior indicant-ne el nom de l’edició, en aquest cas “2018”. Si fos un artista […]