Desar activitat al calendari personal

Eventis permet desar les activitats al calendari personal de cadascú (Google Calendar, Apple, Office 360, etc) Només haurem d’anar a la sessió de l’espectacle que desitgem i clicar sobre “Afegir al calendari” Col·locant-nos sobre el text “AFEGIR AL CALENDARI” es desplegaran a diferents opcions. Tot seguit mostrem un exemple de com s’exporta al calendari de […]

Llegir més

Filtres per rang de dates al web públic

Quan tractem amb un nombre important d’activitats l’ús dels filtres és vital. A Eventis els revisem i millorem constantment per a fer-ne l’edició més àgil i pràctica. Un dels filtres bàsics és la selecció per data que trobarem a dins del menú programació. Al lateral esquerra hi veurem una sèrie de filtres per data prefixats […]

Llegir més

Programació vista agenda

Eventis disposa de diferents visualitzacions d’agendaA continuació oferim alguns exemples i els seus codis OPCIONS POSSIBLESPROGRAMACION data=2019-04-02,11-04-2019|today|tomorrow|this-week|next-week|this-weekend|next-functiontitol=1|null     tooltip=1|null      cats=1|null      idcat=1016|null ALGUNS EXEMPLES Avui [PROGRAMACIO data=today titol=1 tooltip=1] Aquesta setmana per categories[PROGRAMACIO data=this-week titol=1 categories=1 tooltip=1] Cap de setmana[PROGRAMACIO data=this-weekend titol=1] Demà[PROGRAMACIO data=tomorrow titol=1 tooltip=1] Pròxima setmana[PROGRAMACIO data=next-week titol=1 tooltip=1] Pròxima funció[PROGRAMACIO data=next-function titol=1]

Llegir més

Millores usabilitat filtres al gestor

Els filtres del gestor ens ajuden a treballar d’una manera més àgil i pràctica. Simplificant molt podríem dir que hi ha 3 tipus o franges: (1) El cercador general que busca a tot arreu. (2) La fila dels filtres que explicarem a continuació. (3) La vista que commuta entre “Totes les activitats” i “Totes les […]

Llegir més

Filtres per rang de dates al gestor

Quan tractem amb un nombre important d’activitats l’ús dels filtres és vital. A Eventis els revisem i millorem constantment per a fer-ne l’edició més àgil i pràctica. Un dels filtres bàsics és la selecció per data que trobarem a l’extrem dret del gestor. Al lateral esquerra hi veurem una sèrie de filtres per data prefixats […]

Llegir més

Exportador d’activitats

Eventis permet exportar les activitats a diferents formats com Excel, Word o PDF. Això és ideal per a la publicació de llibrets d’actes o agendes, enviar a traductors o senzillament per a revisar-ho d’una manera més ràpida. Només caldrà seleccionar els actes que volem exportar (us recordem que es poden filtrar de múltiples maneres tal […]

Llegir més

Visualització dels camps personalitzats

En aquests moments els camps personalitzats es poden mostrar en diferents ubicacions disponibles dins d’una fitxa. Haurem d’entrar al gestor i activar el camp “Mostra a la fitxa” i escollir-ne una ubicació. Ubicacions possibles dins d’una fitxa Superior del contingut Inferior del contingut Superior de la barra lateral Inferior de la barra lateral A continuació […]

Llegir més

Crear o editar un esdeveniment

Pas 1: Afegir una nova activitat Amb el botó NOVA ACTIVITAT accediràs a la fitxa de la nova activitat. Prèviament hauràs d’haver creat una categoria i seleccionar-la per accedir a aquesta opció   Pas 2: entrar la informació corresponent a l’activitat A través de Editor podràs introduïr el títol, subtítol i la descripció de l’activitat.   3: […]

Llegir més

Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades(1) i Atributs(2) Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]