Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades i Atributs Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]

Llegir més

Crear o editar un esdeveniment

Pas 1: Afegir una nova activitat Amb el botó NOVA ACTIVITAT accediràs a la fitxa de la nova activitat. Prèviament hauràs d’haver creat una categoria i seleccionar-la per accedir a aquesta opció   Pas 2: entrar la informació corresponent a l’activitat A través de Editor podràs introduïr el títol, subtítol i la descripció de l’activitat.   3: […]

Llegir més

Un esdeveniment que té una sola funció

Quan un esdeveniment té una sola funció o sessió tota la informació (preu, hora, data i lloc) es mostra al lateral dret. El botó COMPRAR porta directament a l’enllaç de la compra Si l’esdeveniment té més d’una sessió es mostra de la següent manera. Clicant sobre COMPRAR del lateral es mouria la pàgina creant un […]

Llegir més

Shortcode d’esdeveniment

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode d’esdeveniment? És tan senzill com clicar sobre la icona […]

Llegir més

Shortcode de categoria d’esdeveniment

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de categoria d’esdeveniment? És tan senzill com […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió recurrent

Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder crear un esdeveniment només cal seleccionar-ne els dies al calendari. (1) Un cop acabat, cal prémer el botó (TORNAR) (2) Modificar dates Per modificar-ne […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per a eliminar una funció cal clicar sobre el botó (x) de la sessió escollida. El cercle vermell (1) de la imatge ens indica el nombre de sessions d’una funció El cercle vermell (2) ens mostra que haurem de prémer (x) per a eliminar-la

Llegir més

Sistema de venda d’entrades extern

Si fas servir un sistema de venda d’entrades diferent a l’integrat dins del propi d’Eventis hauràs d’activar la casella marcada amb la fletxa. Tot seguit hauràs d’omplir els camps marcats en groc: Preu i els enllaços de compra dels diferents idiomes.

Llegir més

Mostrar les activitats d’un espai agrupades per categories

Una opció interessant és mostrar les activitats d’un espai en concret agrupades per categories. En el següent exemple es mostren les activitats agrupades per les tres categories: CICLE JOVE, ACTIVITATS D’ESTIU ART AL CARRER COM ACTIVAR-HO La forma d’activar-ho és modificant el desplegable del menú CONFIGURACIÓ/ APARENÇA I DISSENY de l’administrador. L’opció per defecte és […]