Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines.
Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode d’etiquetes de notícies?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable.

ayuda-shortcodes-noticias-tag-00

Tot seguir, cal entrar l’etiqueta o Tag de la notícia que es vol mostrar
ayuda-shortcodes-noticias-tag-01

Les etiquetes o Tags s’han de posar a cada idioma de les notícies.
Recomanem posar etiquetes relacionades amb el contingut de la notícia.

ayuda-shortcodes-noticias-tag-02

Visualització

Tot seguit es mostrarà com quedaria.
Les següents notícies contenen l’etiqueta seleccionada (música)

ayuda-shortcodes-noticias-tag-03