Shortcode formulari (3-recollir-ne els resultats)

Com recollir els valors entrats en un formulari? Podem veure els valors que han entrat els usuaris als formularis del nostre web. Cada formulari guarda els seus resultats separats dels altres. Per a accedir-hi haurem de clicar sobre l’ull Un cop dins podrem filtrar-los per a diferents camps: (1) per pàgina i per (2) idioma […]

Llegir més

Shortcode de formulari (2-associar-lo a una pàgina )

Com crear un shortcode d’un formulari existent? Podem crear tants formularis com vulguem. Vegeu com crear un formulari: Shortcode de formulari (1-creació) Per a afegir a una pàgina un shortcode ja existent haurem d’escollir el menú formulari del desplegable Tal com passa amb altres shortcodes, necessitarem el paràmetre id També podem determinar que el formulari tingui 1 […]

Llegir més

Shortcode de formulari (1-creació)

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com crear un formulari ? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Shortcode de menú social

Com inserir un shortcode de menú social ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. El paràmetre class indica la classe de l’estil en que es mostrarà el menú Allà on afegim aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode d’espectacles a la Home

Com inserir un shortcode d’espectacles a la Home ? Es tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre   Allà on hi hagi aquest shortcode es veurà de la següent manera:

Llegir més

Shortcode de notícies a la Home

Com inserir un shortcode de notícies a la Home ? És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable. Aquest  shortcode no té cap paràmetre Es mostraran les notícies que s’hagin marcat com visibles a la portada que en aquest cas són aquestes dues: Larga vida al […]

Llegir més

Shortcode de calendari

Com inserir un shortcode de calendari? És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable. En aquest cas, aquest shortcode no té cap paràmetre. Es mostrarà el calendari mensual amb les seves respectives funcions o esdeveniments.

Llegir més

Shortcode persones / artistes

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de persones / artistes? És tan […]

Llegir més

Shortcodes llistat (fragments de codi)

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos elements. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre la icona i escollir-ne un del desplegable Actualment disposem dels següents shortcodes: Shortcodes d’imatges Shortcode d’slide gran Shortcode d’slide gran ampliable […]

Llegir més

Shortcode de slide de grup de bàners

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode de grup de bàners? És tan senzill com […]