Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre […]

Llegir més

Shortcode Instagram

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram. Com inserir un shortcode d’Instagram? És tan senzill com clicar […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Configurar l’aplicació mòbil

Abans d’activar l’aplicació mòbil o App cal configurar-ne el disseny Per accedir-hi pots clicar sobre el rectangle vermell o pel menú lateral APP   Eventis d’entrada et permet personalitzar la teva App pujant un bàner principal i una imatge pel fons del menú.  És recomanable seguir les mides indicades: 1280 x 400 píxels pel Bàner […]