Què son els Shortcodes o fragments de codi ?

Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines. Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos elements. Com inserir un shortcode? És tan senzill com clicar sobre la icona i escollir-ne un del desplegable Actualment disposem dels següents shortcodes: Shortcodes d’imatges Shortcode d’slide gran Shortcode d’slide gran ampliable […]

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Vista agenda

De quines opcions disposo per a visualitzar l’agenda? Eventis permet diferents opcions de visualització de l’agenda: avui, demà, aquesta setmana, la propera setmana, només el cap de setmana, propera funció, etc. (paràmetre data)Tot seguit mostrem totes les opcions disponibles: [PROGRAMACIO data=2019-04-02,11-04-2019|today|tomorrow|this-week|next-week|this-weekend|next-function titol=1|null tooltip=1|null cats=1|null idcat=1016|null] Podem indicar un període específic (inici, final)[PROGRAMACIO data=2021-04-02,11-12-2021]També podem indicar […]