ayuda-shortcodes-baners-grupo-00

Tot seguit, cal entrar l’identificador del grup de bàners que es vol mostrar.

ayuda_shortcode_baners_cols

id indica el codi del grup de bàners.
cols indica els nombre de columnes que tindrà el grup de bàners.
Per defecte són 4, però podeu posar el nombre que vulgueu.
cols-mobil indica els nombre de columnes que tindrà el grup de bàners per a mòbil. Si el valor és cols-mobil=1 només tindrà una columna.
no-slide indica si estarà quiet (no-slide=1) o anirant passant.

Per a conèixer quin és l’identificador (ID) en qüestió,
haurem d’anar al menú BÀNERS i copiar el número ID que vulguem mostrar.

ayuda_shortcode_baners_cols_2

A continuació se’n mostra el resultat.

ayuda_shortcode_baners_cols_ejemplo

Etiquetes:
Categories: Bàners, Shortcodes