Per a eliminar una funció cal clicar sobre el botó (x) de la sessió escollida. El cercle vermell (1) de la imatge ens indica el nombre de sessions d’una funció El cercle vermell (2) ens mostra que haurem de prémer (x) per a eliminar-la

Llegir més

Selector de sessions

Eventis permet afegir un camp als formularis que seleccioni una data d’un esdeveniment. És tan senzill com anar al menú FORMULARI / Crear nou formulari. Al web públic es veurà de la següent manera: Es mostrarà un calendari amb els dies on hi ha funcions. Clicant sobre d’un dia es mostraran les hores de les […]