Entrar o editar una funció d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment t’apareixerà un calendari Per a entrar una funció has de clicar sobre d’una o més dates.   Un cop seleccionis una o més dates, a la part dreta t’apareixeran dues zones principals de color gris: Venda d’entrades i Atributs Important: cal clicar sobre el botó TANCAR  per […]

Llegir més

Introduir les dades fiscals i bancàries generals

Per a poder facturar-te el servei necessitem les teves dades fiscals. Quan entris a l’administrador al menú lateral esquerra hi veuràs un enllaç de color taronja que t’indicarà que encara no les has entrat.   Un cop dins hauràs d’omplir tots els camps indicats i prémer DESAR Aquestes dades serviran per a facturar-te el pla que hagis […]

Llegir més

Com activar la venda d’entrades

Un usuari pot tenir diversos Eventis activats. I cada Eventis pot tenir unes dades de facturació diferents d’un altre. Per exemple si són festivals diferents, sales de concerts, etc. Per tant, cada Eventis tindrà un apartat específic per a indicar com activar la venda d’entrades. Cal anar a les ACCIONS de l’Eventis escollit Un cop a […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió recurrent

Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder crear un esdeveniment només cal seleccionar-ne els dies al calendari. (1) Un cop acabat, cal prémer el botó (TORNAR) (2) Modificar dates Per modificar-ne […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per a eliminar una funció cal clicar sobre el botó (x) de la sessió escollida. El cercle vermell (1) de la imatge ens indica el nombre de sessions d’una funció El cercle vermell (2) ens mostra que haurem de prémer (x) per a eliminar-la

Llegir més

Sistema de venda d’entrades extern

Si fas servir un sistema de venda d’entrades diferent a l’integrat dins del propi d’Eventis hauràs d’activar la casella marcada amb la fletxa. Tot seguit hauràs d’omplir els camps marcats en groc: Preu i els enllaços de compra dels diferents idiomes.

Llegir més

Punts de venda / Taquilla

Un cop tingueu l’accés podeu seguir els passos següents per a vendre entrades des de l’eina: PAS 1: Accedir al punt de venda Pots accedir a l’eina de venda d’entrades a través de la url: eventis.koobin.com/gestion.php PAS 2: Seleccionar espectacle a vendre Escull l’opció “Taquilla” de la pantalla inicial. Selecciona l’espectacle que vols vendre. Accedeix a […]

Llegir més

Control d’accés / Lector d’entrades

Per poder controlar l’accés dels assistents a un esdeveniment amb venda integrada d’Eventis es poden utilitzar 3 sistemes: Opció 1: Descarregar el llistat d’entrades venudes i fer el control manualment Opció 2: Utilitzar l’eina per llegir codis QR inclosa amb Eventis (requereix un telèfon Android amb càmera i connexió a Internet) Opció 3: Llogar un […]