Introduir les dades fiscals i bancàries generals

Per a poder facturar-te el servei necessitem les teves dades fiscals. Quan entris a l’administrador al menú lateral esquerra hi veuràs un enllaç de color taronja que t’indicarà que encara no les has entrat.   Un cop dins hauràs d’omplir tots els camps indicats i prémer DESAR Aquestes dades serviran per a facturar-te el pla que hagis […]

Llegir més

Com activar la venda d’entrades

Un usuari pot tenir diversos Eventis activats. I cada Eventis pot tenir unes dades de facturació diferents d’un altre. Per exemple si són festivals diferents, sales de concerts, etc. Per tant, cada Eventis tindrà un apartat específic per a indicar com activar la venda d’entrades. Cal anar a les ACCIONS de l’Eventis escollit Un cop a […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió recurrent

Una funció o sessió recurrent és un esdeveniment que es repeteix cada dia durant un període determinat com per exemple, les exposicions. Poden ser dies seguits o saltats. Per a poder marcar una sessió com a recurrent cal activar-la a la pestanya de FUNCIONS/ SESSIONS Tot seguit, el format de data canviarà i apareixerà una […]

Llegir més

Entrar o editar una funció o sessió d’un esdeveniment

Després de l’apartat ATRIBUTS dins de crear o editar una esdeveniment podràs crear una funció desplegant la pestanya FUNCIONS / SESSIONS.   La primera casella que trobaràs és Mostrar data i hora Si la desactives no es mostraran aquests valors a la fitxa del teu esdeveniment o activitat. A continuació podràs escollir el LLOC i ESTAT de […]

Llegir més

Eliminar una funció

Per eliminar una funció cal clicar sobre el botó Eliminar funció.   Important: una funció no es pot eliminar si ha caducat Important: una funció tampoc es pot eliminar si és venda integrada. Però pots canviar l’estat a Cancel·lat En aquesta entrada s’expliquen els estats de les funcions

Llegir més

Sistema de venda d’entrades extern

Si fas servir un sistema de venda d’entrades diferent a l’integrat dins del propi d’Eventis hauràs de desactivar la casella marcada amb la fletxa. Tot seguit hauràs d’omplir els camps marcats en groc: Preu i els enllaços de compra dels diferents idiomes.

Llegir més

Punts de venda / Taquilla

Un cop tingueu l’accés podeu seguir els passos següents per a vendre entrades des de l’eina: PAS 1: Accedir al punt de venda Pots accedir a l’eina de venda d’entrades a través de la url: eventis.koobin.com/gestion.php PAS 2: Seleccionar espectacle a vendre Escull l’opció “Taquilla” de la pantalla inicial. Selecciona l’espectacle que vols vendre. Accedeix a […]

Llegir més

Control d’accés / Lector d’entrades

Per poder controlar l’accés dels assistents a un esdeveniment amb venda integrada d’Eventis es poden utilitzar 3 sistemes: Opció 1: Descarregar el llistat d’entrades venudes i fer el control manualment Opció 2: Utilitzar l’eina per llegir codis QR inclosa amb Eventis (requereix un telèfon Android amb càmera i connexió a Internet) Opció 3: Llogar un […]