Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode de categoria de patrocinador?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable.

ayuda-shortcode-patrocinadores-categ1

Tot seguir, cal entrar l’identificador de la categoria de patrocinador

ayuda_ayuda_cat_patrocinador

id indica el codi de la categoria

cols indica els nombre de columnes que tindrà la visualització de la categoria
Per defecte són 4, però podeu posar el nombre que vulgueu

Visualització

Mostrarà les imatges d’aquesta categoria

ayuda-shortcodes-patrocinadores-categ3