Com activar la venda d’entrades

Un usuari pot tenir diversos Eventis activats. I cada Eventis pot tenir unes dades de facturació diferents d’un altre. Per exemple si són festivals diferents, sales de concerts, etc. Per tant, cada Eventis tindrà un apartat específic per a indicar com activar la venda d’entrades. Cal anar a les ACCIONS de l’Eventis escollit Un cop a […]

Llegir més

Introduir les dades fiscals i bancàries generals

Per a poder facturar-te el servei necessitem les teves dades fiscals. Quan entris a l’administrador al menú lateral esquerra hi veuràs un enllaç de color taronja que t’indicarà que encara no les has entrat.   Un cop dins hauràs d’omplir tots els camps indicats i prémer DESAR Aquestes dades serviran per a facturar-te el pla que hagis […]

Llegir més

Activar o desactivar idiomes

Els idiomes d’Eventis es poden activar i desactivar a l’administrador i al web públic. Pots activar o desactivar els idiomes fent un clic sobre la icona de la columna senyalada en el següent gràfic:     Quan activem o desactivem els idiomes a la columna VISIBLE PÚBLIC, aquests es mostraran o no al web.

Llegir més

Configurar la pàgina de contacte

El primer punt és introduïr el correu electrònic on s’enviaran les consultes a que es facin a través del formulari d’Eventis. Escull si vols mostrar el mapa a la pàgina de contacte. També pots escollir el nivell de zoom que hi vols aplicar. Podràs entrar les coordenades GPS per tal d’introduir el punt al mapa […]

Llegir més

Textos web

Pas 1: Títol Aquest és el títol del teu Eventis. El contingut d’aquesta etiqueta sol mostrar-se com el títol dels resultats de cerca. Pas 2: Descripció Aquesta proporciona una descripció breu de la pàgina. En alguns casos aquesta descripció s’utilitza com a part del fragment que es mostra en els resultats de la cerca. Pas […]

Llegir més

Publicar o desactivar Eventis

Per activar el web a Internet selecciona al menú l’opció PUBLICA. Amb l’opció seleccionada TANCADA el web no es mostra a la xarxa. Únicament és visible si s’està identificat a l’administrador mitjançant usuari i contrasenya.

Llegir més

Aparença i disseny (com dissenyar el web)

Escollir el nombre de columnes El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment. També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web. Administrador Web El resultat […]

Llegir més

Com redireccionar el meu domini cap a un servei Eventis

Si tinc un domini en propietat i vull que apunti a un servei Eventis hauré de fer les següents accions: PRIMER Has de saber com s’anomena el meu servei dins d’Eventis. Serà alguna cosa com XXXXXXXXX.eventis.pro Aquesta informació la trobaràs dins de l’administrador. És el valor que hi ha dins de Domini. En el següent exemple s’anomena cultura.eventis.pro […]

Llegir més

Capçaleres: configuració i dates publicació

Les capçaleres poden contenir vídeos o fotos S’hi pot accedir de dues maneres: via el menú CAPÇALERES o mitjantçant el menú FOTOS / GALERIES Un cop dins, podem afegir-hi nous vídeos o fotos Si triem afegir un vídeo. Cal tenir en compte que el format d’un vídeo sol tenir una proporció quadrada i les capçaleres són apaisades, […]

Llegir més

Mur social

Eventis permet relacionar una activitat amb els seus hashtags de Twitter  i Instagram. Per a fer-ho cal entrar a l’apartat Programació. Clicant sobre Atributs es desplegarà la secció que conté SOCIAL En aquests camps podreu incloure el hashtag o paraula clau que identifiqui la vostra activitat. En aquest cas s’ha triat el #fmvc2016 (Festa Major Vall […]