Com importar a MailChimp un butlletí d’Eventis

Quan creem una CAMPANYA del MailChimp arribarem a una pàgina on ens demanarà quina PLANTILLA (template) volem fer servir. Aquí li haurem de dir CODE YOUR OWN A continuació escollirem IMPORT FROM URL La URL és l’adreça web pública on hi haurà la nostra plantilla generada per Eventis En la següent imatge veiem quina és […]

Llegir més

Sitemap XML

Els sitemaps són arxius que contenen un llistat en format XML de totes les pàgines d’un lloc web. Aquests arxius són útils pels robots i les aranyes dels motors de cerca, com Google, que faran servir la informació que li donem en l’arxiu sitemap per a realitzar una cerca més efectiva del lloc web, i indexarà millor les nostres […]

Llegir més

Capçaleres: configuració i dates publicació

Les capçaleres poden contenir vídeos o fotos S’hi pot accedir de dues maneres: via el menú CAPÇALERES o mitjantçant el menú FOTOS / GALERIES Un cop dins, podem afegir-hi nous vídeos o fotos Si triem afegir un vídeo. Cal tenir en compte que el format d’un vídeo sol tenir una proporció quadrada i les capçaleres són apaisades, […]

Llegir més

Com activar la venda d’entrades

Un usuari pot tenir diversos Eventis activats. I cada Eventis pot tenir unes dades de facturació diferents d’un altre. Per exemple si són festivals diferents, sales de concerts, etc. Per tant, cada Eventis tindrà un apartat específic per a indicar com activar la venda d’entrades. Cal anar a les ACCIONS de l’Eventis escollit Un cop a […]

Llegir més

Mur social

Eventis permet relacionar una activitat amb els seus hashtags de Twitter  i Instagram. Per a fer-ho cal entrar a l’apartat Programació. Clicant sobre Atributs es desplegarà la secció que conté SOCIAL En aquests camps podreu incloure el hashtag o paraula clau que identifiqui la vostra activitat. En aquest cas s’ha triat el #fmvc2016 (Festa Major Vall […]

Llegir més

Com redireccionar el meu domini cap a un servei Eventis

Si tinc un domini en propietat i vull que apunti a un servei Eventis hauré de fer les següents accions: PRIMER Has de saber com s’anomena el meu servei dins d’Eventis. Serà alguna cosa com XXXXXXXXX.eventis.pro Aquesta informació la trobaràs dins de l’administrador. És el valor que hi ha dins de Domini. En el següent exemple s’anomena cultura.eventis.pro […]

Llegir més

Activar o desactivar idiomes

Els idiomes d’Eventis es poden activar i desactivar a l’administrador i al web públic. Pots activar o desactivar els idiomes fent un clic sobre la icona de la columna senyalada en el següent gràfic:     Quan activem o desactivem els idiomes a la columna VISIBLE PÚBLIC, aquests es mostraran o no al web.

Llegir més

Configurar menús laterals

Els menús laterals permeten mostrar o amagar els diferents grups de baners i el segon nivell del menú principal. Aquestes opcions s’utilitzen independentment a la pàgina d’inici (HOME) i a les pàgines interiors.   Es poden mostrar a la part esquerra, a la dreta o senzillament no mostrar-los. En cas que no es vulguin mostrar, […]

Llegir més

Identificadors de Google

L’identificador de seguiment és un codi que s’utilitza per indicar a Analytics el compte i la propietat a la que ha d’enviar les dades. Com localitzar l’identificador de seguiment Per a obtenir la metaetiqueta de verificació accedeix al següent enllaç: Obtenir la metaetiqueta

Llegir més

Publicar o desactivar Eventis

Per activar el web a Internet selecciona al menú l’opció PUBLICA. Amb l’opció seleccionada TANCADA el web no és mostra a la xarxa. Únicament és visible si s’està identificat a l’administrador mitjançant usuari i contrasenya.