A TENIR EN COMPTE

1. Per utilitzar el sistema de punts de venda és necessari sol·licitar-ne l’accés un mínim de 5 dies laborables abans de l’esdeveniment a través del mail soporte@eventis.pro.
  2. Per vendre localitats numerades prèviament cal digitalitzar el pati de butaques. Per fer-ho cal que envieu un esquema de les localitats 10 dies laborables abans de l’esdeveniment a través del mail soporte@eventis.pro.
  3. El sistema d’entrades d’Eventis, no admet devolucions. Una vegada s’ha venut una entrada, aquesta ja no es pot retornar.
  4. Heu de tenir una impressora per poder imprimir les entrades que veneu.

Per a modificar una reserva existent cal que seguiu els passos següents:

PAS 1: Accedir al punt de venda

Pots accedir a l’eina de venda d’entrades a través de: eventis.koobin.com/gestion.php

Escull l’opció “Entrades” del menú principal.

reserves-01

PAS 2: Selecciona l’opció “Cerca reserves” del menú desplegable

Selecciona l’espectacle que vols vendre.

Accedeix el cercador i simplement clica al botó “Cercar”.

PAS 3: Selecciona la reserva que vols editar

Selecciona quina reserva vols modificar clicant a la icona d’edició (símbol llapis).

PAS 4: Accedeix al pati de butaques i modifica la reserva

Les localitats relacionades amb la reserva apareixen en color blau cel. Aquestes seran les places que podràs editar col·locant el cursor sobre les butaques que vulguis treure de la reserva (blau cel) o afegir (qualsevol localitat no venuda (color verd clar).

reserves-05

PAS 5 (opció 1): Elimina una localitat de la reserva

Per treure una localitat de la reserva clica sobre butaca que vulguis alliberar. Immediatament el seu colocar canviarà de blau cel a verd.

PAS 5 (opció 2): Afegeix una localitat a la reserva

Per afegir una localitat de la reserva clica sobre butaca que vulguis afegir-hi. Immediatament el seu colocar canviarà de verd a blau cel. Atenció: com és lògic només podràs afegir a la reserva localitats que no s’hagin venut previament (no podràs afegir-hi butaques marcades en vermell).

PAS 6: Canviar la reserva

Un cop hàgim modicat la reserva només cal clicar al boto “Reservar” i confirmar el canvi.

PAS 7: Confirmar el canvi de reserva

Per confirmar el canvi cal clicar al botó “Confirmar reserva”.

reserves-10

Categories: Venda d'entrades