Eventis permet diferents tipus d’ordenacions a la pàgina d’inici.
Una d’elles és l’ordenació manual del catàleg.

Per a activar-la haurem d’anar a CONFIGURACIÓ / APARENÇA DISSENY i seleccionar “Manual” d’Espectacles destacats inici.

Un cop activat, podrem seleccionar “manualment” els espectacles que volem que hi apareguin
Haurem d’anar a “Inici” que es troba dins del menú PÀGINES.

Tot seguit anirem a dins de l’apartat “Activitats destacades a la pàgina d’inici” i clicant sobre el “+” o arrossegant directament els espectacles.

En seleccionarem els que vulguem…