Eventis permet seleccionar activitats i aplicar-hi diferents accions. Les accions massives permeten agilitzar processos i evitar haver de fer repeticions innecessàries.

Només cal seleccionar diversos activitats alhora per a eliminar-los, moure’ls de categoria o d’edició i publicar o despublicar.

Accions massives

Primer triarem els espectacles (1), (2), (3),… i tot seguit, n’escollirem l’acció del desplegable (4).

En aquests moments hi ha disponibles totes aquestes accions bàsiques:

• moure de categories.
    • moure d’edició.
    • publicar / despublicar.
    • exportar.
    • eliminar.

A més a més, hi pot haver accions per editar els camps personalitzats.

Hi ha algunes opcions que requereixen un segon desplegable com és el cas de publicar / despublicar.

Filtres de programació per camps personalitzats