Eventis permet relacionar una activitat amb els seus hashtags de Twitter.
(* actualment la connexió a Instagram no és possible per motius aliens a Eventis)

Per a fer-ho cal entrar a l’apartat Programació.

Dins de l'apartat Programació hi ha la secció Atributs

Clicant sobre Atributs es desplegarà la secció que conté SOCIAL

mur-social-programacio-atributs-2

En aquests camps podreu incloure el hashtag o paraula clau que identifiqui la vostra activitat.
En aquest cas s’ha triat el #fmvc2016 (Festa Major Vall Camprodon 2016)
Eventis mostrarà els tweets i entrades d’Instagram que la continguin
D’aquesta manera reforceu i complementeu la vostra activitat.

A continuació mostrem com es visualitzaria al web.

mur-social-web_1

mur-social-web_2

Els colors del mur són automàtics a partir de l’aparença general del web.