Quan tractem amb un nombre important d’activitats l’ús dels filtres és vital.
A Eventis els revisem i millorem constantment per a fer-ne l’edició més àgil i pràctica.

Un dels filtres bàsics és la selecció per data que trobarem a l’extrem dret del gestor.

Al lateral esquerra hi veurem una sèrie de filtres per data prefixats com són:
avui, ahir, demà, els darrers 7 dies, etc

També podem interactuar directament sobre el calendari.
El primer clic que fem serà l’inici del rang i el segon, el final.
Si cliquem sobre una data dues vegades el sistema entén que volen seleccionar les activitats d’aquell dia.

Categories: Programació