L’API d’Eventis facilita la promoció d’espectacles i activitats

Una API és un conjunt de regles i especificacions que les aplicacions poden seguir per comunicar-se entre elles.
Amb aquesta millora fem possible que tots els webs desenvolupats amb Eventis puguin compartir fàcilment els seus espectacles i/o activitats amb altres aplicacions.

Aquesta és una opció recomanable per a tothom,
però especialment per a ajuntaments que disposin d’un web realitzat amb Eventis per promocionar les seves activitats i vendre entrades.

Amb l’API podeu mostrar aquesta programació en el web municipal o altres aplicacions de l’ajuntament.

L’API permet connectar-se amb un o diversos webs i mostrar-hi les activitats,
amb l’avantatge que tota la informació es pot gestionar únicament des d’Eventis
per assegurar que es mostren els mateixos continguts en totes les aplicacions i evitar duplicitats i errades.

Troba més informació al nostre blog

Si està interessat en aquesta opció posa’t en contacte amb nosaltres
eventis@eventis.pro