El mòdul persones/artistes ens permet crear una fitxa individual i específica de cada membre i associar-la amb les activitats de la programació.
Per exemple, si pensem en un grup musical, podríem tenir fotos i una fitxa individual de cadascun dels membres.
Amb aquest mòdul d’Eventis podem fer el següent:

• Crear un fitxa per a cada persona/artista.
  • Relacionar persones/artistes amb activitats.
  • Crear categories per a persones/artistes.
  • Nou shortcode persones/artistes.

A continuació se’ns mostra la informació de l’espectacle del grup Cole Vargas Quartet:
una descripció, un vídeo i al final apareix una foto dels membres de la formació musical.
Clicant sobre les fotos individuals en veurem la descripció detallada.

Com creem la fitxa d’una persona / artista ?

És molt senzill, clicarem sobre el menú lateral “persones/artistes” i ens apareixerà
la possibilitat de crear una “nova categoria“. En aquest cas ja n’hi ha 4.

Ens fixarem amb la primera, “Artistas de la Cole Vargas Band”
que haurem creat inserint la informació habitual: nom, descripció i fotografies.

Podrem omplir-la de persones / artistes mitjançant el botó “Nova Persona”.

Podrem fer visible o no aquella fitxa mitjançant la columna Actiu.

També es podrà ordenar, editar o esborrar.

Relacionar persona / artista amb espectacles

Cal editar l’activitat que trobarem a dins del menú Programació.
Al final de tot trobarem el desplegable Autors / Artistes.
Clicant sobre el botó + ens desplegarà les categories que haguem creat (en el nostre cas només tenim Intèrpret).

Després n’haurem de seleccionar el / els artistes que volem associar a aquesta activitat.
A mesura que els anem seleccionem, ens aniran apareixent a la part esquerra.
També els podrem ordenar arrossegant-los dins la mateixa columna.

Categories: Artistes