A TENIR EN COMPTE

1. Per utilitzar el sistema de punts de venda és necessari sol·licitar-ne l’accés un mínim de 5 dies laborables abans de l’esdeveniment a través del mail soporte@eventis.pro.
  2. El sistema d’entrades d’Eventis, no admet devolucions. Una vegada s’ha venut una entrada, aquesta ja no es pot retornar.
  3. Heu de tenir una impressora per poder imprimir les entrades que veneu.

Un cop tingueu l’accés podeu seguir els passos següents per a vendre entrades des de l’eina:

PAS 1: Accedir al punt de venda

Pots accedir a l’eina de venda d’entrades a través de la url: eventis.koobin.com/gestion.php

PAS 2: Seleccionar espectacle a vendre

Escull l’opció “Taquilla” de la pantalla inicial.

taquilla

Selecciona l’espectacle que vols vendre.

seleccionar-esdeveniment

Accedeix a la zona (Actualment només hi ha una zona “General”)

afegir-venta

PAS 3: Escollir nombre d’entrades a vendre

Indica quantes entrades vols vendre i de quines tarifes.

introduir-num-ventes

Clica el botó inferior dret “Vendre” per procedir a la venta

boto-compra

PAS 4: Escull el tipus de pagament (efectiu o targeta)

Pots vendre en efectiu o en targeta. Simplement escull la opció que prefereixis del desplegable i després confirma-ho clicant el botó de la dreta.

tipus-pagament

PAS 5: Imprimeix les entrades

Una vegada efectuat el pagament ja pots imprimir les entrades i donar-les al client. Tens dues opcions, o bé imprimeixes directament (en alguns ordinadors pot no funcionar bé) o pots obrir l’entrada en format pdf i des d’allà imprimir-la, com prefereixis.

imprimir-entrades

Categories: Venda d'entrades