El primer punt és introduïr el correu electrònic on s’enviaran les consultes a que es facin a través del formulari d’Eventis.

contacte_correu

Escull si vols mostrar el mapa a la pàgina de contacte. També pots escollir el nivell de zoom que hi vols aplicar.

mapa_correu

Podràs entrar les coordenades GPS per tal d’introduir el punt al mapa que et localitza.

contacte_lat_long

Per trobar quines són les coordenades GPS pots fer-ho de la següent manera:

1. Accedeix a Google Maps
  2. Cerca el teu punt de forma visual o introduint l’adreça
  3. Clic dret amb el ratolí sobre el teu punt i escull la opció “¿Qué hay aquí?
    contacte_mapa_01
  4. Ja pots veure les coordenades de latitud i longitud que necessites:
    contacte_mapa_02

També pots copiar-les directament des de l’adreça URL del punt cercat al mapa:
contacte_mapa_03

Una altra pàgina que et pot ser útil per a definir les coordenades és: http://itouchmap.com/latlong.html

Etiquetes:
Categories: Configuració