Una àrea privada és un espai del web que conté pàgines i documents només accessible per a certs usuaris.

A la columna esquerra es mostren les dades de l’usuari i a la dreta, els arxius i documents que es poden agrupar per carpetes.

eventis_ayuda-activar_01

Per a activar-la cal desplegar el menú CONFIGURACIÓ i escollir ÀREA PRIVADA

eventis_ayuda_intra_01

A continuació t’apareixeran 3 camps:

eventis_ayuda_intra_02

1. Àrea privada activa

Hi ha dues opcions possibles: ACTIVA i INACTIVA
    Aquestes opcions faran que apareixi o no el botó  ÀREA PRIVADA al web
    eventis_ayuda-activar_02

2. Email notificacions

Serà el correu electrònic que volem rebi les notificacions de les altes d’usuaris.

3. Alta usuaris automàtica

La validació d’usuaris pot ser AUTOMÀTICA o VALIDACIÓ MANUAL
    Si triem la segona opció, VALIDACIÓ MANUAL, haurà de ser el EMAIL DE NOTIFICACIONS qui aprovi l’alta d’usuari