Pas 1: Activar / Desactivar un menú

Si vols que un menú sigui públic o ho deixi de ser sense necessitat d’eliminar-lo del gestor, pots fer-ho clicant la icona de la columna “Activa” dins del llistat de menús.
Si la icona es mostra en verd indica que el menú és públic, en canvi, si es mostra en vermell voldrà dir que el menú no és visible al web.
Aquesta acció es pot fer i desfer tantes vegades com es vulgui.

Pas 2: Eliminar una menú permanentment

Si vols eliminar permanentment un menú, també ho pots fer. Utilitza el bloc “Accions” i escull “Editar

ATENCIÓ: aquesta acció no es pot desfer.

Categories: Pàgines i Menús