Escollir el nombre de columnes

El primer que has de fer és escollir el nombre de columnes que necessites per mostrar la informació del teu esdeveniment.
També pots definir si et cal una columna de bàners lateral o si prefereixes que l’espai destinar a la programació ocupi tota l’amplada del web.

Administrador

aparença-columnes

Web

El resultat de la configuració és que la pàgina d’inici del web té quatre columnes i no té cap columna de bàners lateral.

aparença-columnes-frontend

Espectacles destacats i capçaleres d’imatges o vídeos

El següent pas és configurar si vols que els espectacles destacats de la portada del web es mostrin en ordre cronològic. Si és així, has de seleccionar l’opció Automàtica. Els espectacles es mostraran per rigorós ordre cronològic i un cop finalitzat desapareixeran de la pàgina d’inici. Si prefereixes seleccionar tu mateix quins espectacles vols destacar hauràs d’escollir l’opció manual.

Pots escollir si vols mostrar capçaleres amb imatges i/o vídeos a la part superior del web o si prefereixes eliminar-les i mostrar directament la programació del teu esdeveniment.

Des de l’entorn de gestió podràs configurar les opcions següents:

• Mostrar o no mostrar la capçalera (slide)
  • Fer que les imatges de la capçalera s’adaptin a la resolució de pantalla de cada usuari o fer que l’amplada de les imatges sigui igual que l’amplada dels continguts del web.
  • Aplicar una mida a l’alçada o escollir la configuració automàtica. Web
  • Configurar l’alçada. App

Administrador

CA_aparença_2

Web

Capçaleres web

Imatge de fons, logotip i favicon

Col·locar una imatge de fons al teu web és opcional. Si vols fer-ho et donem diverses opcions:

• Repetir la imatge: a mesura que els usuaris mouen l’scroll del seu navegador la imatge es repeteix.
  • Fixar la imatge a mesura que els usuaris mouen l’scroll del seu navegador la imatge els segueix.

En canvi, col·locar el logotip del teu esdeveniment és gairebé obligatori. Per fer-ho, seleccionar la imatge i puja-la al servidor. Fixa’t sobretot en les recomanacions de format, proporció i dimensions perquè el resultat sigui perfecte. També tens l’opció de controlar l’alçada (la distància entre la part superior del web i el menú principal) i col·locar un Favicon (la miniatura que es mostrarà a la pestanya dels navegadors).

Administrador

disseny-logo

Colors

Triar els colors del web és molt senzill. Tens l’opció de triar tres tipus de configuracions bàsiques:

• Clar
  • Fosc
  • Monocromàtic

Cada una de les opcions et donara una combinació de colors diferent. A continuació tu pots ajustar-ho manualment o introduir-hi el codis dels teus colors corporatius. El color principal és el que determine la resta de colors.

Cada vegada que canviïs el color principal i escullis alguna de les tres configuracions bàsiques s’actualitzaran la resta de colors. Si cal els pots modificar un per un fins aconseguir un resultat òptim.

Administrador

disseny-colors

Tipografia, calendari, programació i espais

Escull una tipografia principal i una secundària. Guarda els canvis i visualitza el web per comprovar-ne el resultat.
També pots escollir si vols mostrar el calendari d’esdeveniments i si vols mostrar els espectacles caducats dins la programació o si prefereixes que es col·loquin automàticament a l’històric.

Una opció interessant és mostrar les activitats d’un espai agrupades per categories. Trobaràs més informació en aquest enllaç.

Aparença, tipografies, calendari, espais

Configuració avançada

Si vols personalitzar encara més el teu Eventis, tens l’opció de configurar-lo al màxim:

• CSS personalitzats
  • Javascripts personalitzats

css