Els camps personalitzats son elements que l’usuari pot crear per a filtrar, categoritzar els espectacles, etc.
No hi ha cap límit. Se’n poden crear tants com es vulgui.

En aquesta entrada explicarem l’exemple creat d’un tipus galeria d’imatges.
En aquesta enllaç mostrem com crear un camp personalitzat.

Hi accedirem mitjançant el menú CAMPS PERSONALITZATS.

Exemple

Veurem el camp anomenat “galeria d’imatges” que farem servir per a afegir una nova galeria de fotos a la fitxa d’un espectacle.

(1) Títol del camp.
(2) Posició del camp.
(3) Tipus de shortcode. És la manera com es mostraran les imatges entrades.
(4) Identificador del grup de la galeria d’imatges.
(5) Mòdul. Només es podrà aplicar al catàleg d’activitats.

Programació

A continuació mostrem com es veurà el camp que hem creat dins de la fitxa de programació.

El punt (1) és la galeria habitual de qualsevol fitxa.
El punt (2) és el camp personalitzat tipus galeria d’imatges.

Podrem escollir qualsevol de les imatges d’aquella galeria o fins i tot crear-ne una de nova

Exemple de la visualització al web

La imatge de la dreta és el camp personalitzat. En aquest cas és un slide de 2 imatges.