Com crear un shortcode d’un formulari existent?

Podem crear tants formularis com vulguem. Vegeu com crear un formulari:
Shortcode de formulari (1-creació).

Per a afegir a una pàgina un shortcode ja existent haurem d’escollir el menú formulari del desplegable.

ayuda-shortcode-formulario_00

Tal com passa amb altres shortcodes, necessitarem el paràmetre id.
També podem determinar que el formulari tingui 1 o 2 columnes (cols).

ayuda-shortcode-formulario-09

Els identificadors (id) de cada formulari apareixen al llistat del menú Formularis:

Com es veurà el formulari al web
Aquest és un exemple de com es visualitza un formulari senzill amb només 2 camps i un botó.

ayuda-shortcodes-formulario-10-web

En la següent entrada expliquem com visualitzar els valors recollits pels formularis:

Shortcode de formulari (3-veure’n els resultats).

Categories: Formularis, Shortcodes