Veurem les comandes realitzades a dins del menú BOTIGA / COMANDES.

En aquest apartat es mostra la següent informació:
data (1),
nom de l’usuari (2)
i import de la comanda.

Explicarem la resta de camps més endavant (pagament, estat i enviament).

Podem editar algunes dades de la comanda clicant-hi a sobre.

Podem modificar l’estat del pagament (cancel·lada, pendent de pagament, pagada) i l’usuari veurà el canvi dins la seva àrea privada (les meves comandes).

També podem editar les dades de l’enviament.

TARIFES D’ENVIAMENT(1)
A la botiga
(0,00€) o l’Estàndar (5€).

ESTAT ENVIAMENT (2)
També podem editar-ne l’estat (Preparant la comanda, enviat, entregat, recollir a la botiga). L’usuari veurà reflectits els canvis a la seva comanda de l’àrea privada.

L’únic moment que l’usuari rebrà un correu electrònic serà quan realitzi la comanda, no quan es modifiquin els estats.

DADES CLIENT (3)
També podem editar les dades de l’enviament.