Eventis permet fer pagaments a través d’un compte Paypal o bé des de targeta de crèdit, sense compte de Paypal, per part dels compradors.

Compte a Paypal

Per tal d’activar el pagament en el mòdul botiga d’Eventis és necessari donar d’alta un compte Paypal Business.

No tens un compte de Paypal Business? Crear un compte a Paypal Business

Crear una nova aplicació a Paypal

Una vegada tens un compte Business, per tal de fer la integració amb Eventis, s’ha de crear una nova aplicació a Paypal, la qual ens permetrà donar accés a Eventis i sincronitzar els pagaments.

Per tal de crear una nova aplicació heu d’anar a l’apartat My apps & credentials

Una vegada registrats amb el vostre compte, us apareixerà una pantalla com la següent:

En el punt 1 ens permet triar l’entorn: Proves (Sandbox) o Real (Live).  Segons vulguem un entorn o un altre, el seleccionem.

En el punt 2 ens permet crear la nova aplicació. Simplement ens demanarà un nom de l’aplicació, que podem posar, per exemple: “Botiga Eventis”.

Una vegada hem creat l’aplicació a Paypal, ja ens apareixerà en el llistat de les nostres aplicacions. Hem de clicar sobre el nom de l’aplicació que acabem de crear “Botiga Eventis”.

Ens apareixerà la següent pantalla:

En el punt 1 ens dona el codi de client.

En el punt 2 la clau secreta.

Aquesta informació la necessitarem per integrar l’aplicació de Paypal amb Eventis (pas següent).

Integrar l’aplicació de Paypal amb Eventis

Una vegada tenim una aplicació de Paypal creada en el nostre compte Business, podem procedir a la integració amb Eventis. Per fer-ho, és molt fàcil, simplement hem d’accedir a l’administrador d’Eventis, apartat “Configuració > Sistemes de Pagament” i editar el sistema de pagament “Paypal“.

Ens apareixerà una pantalla com la següent:

Simplement hem de copiar i enganxar els identificador de l’aplicació de Paypal. (Client ID > ID negoci i Secret > Clau secreta).

Una vegada desat, els usuaris de la botiga, ja podran pagar mitjançant aquest sistema de pagament (ja sigui mitjançant el seu compte de Paypal o amb targeta de crèdit).