La manera de classificar els productes a la nostra botiga és mitjançant les categories.
Podem gestionar-les accedint al menú BOTIGA / PRODUCTES.

Cada producte ha d’estar assignat a una categoria.
Un cop dins, se’ns mostraran la llista de les categories existents (punt 2).
Podem crear tantes categories com vulguem (punt 1).
També es podran activar / desactivar (punt 3).
El punt 4 en informa de nombre de productes de cada categoria.

Filtrar productes

Podem llistar els productes d’un categoria mitjançant el menú FILTRES.

En el següent exemple, s’ha seleccionat la categoria SAMARRETES.

També podem filtrar els productes a partir d’un estat determinat: a la venda, exhaurit o previsualitzat.

Categories: Botiga