Abans de parlar de les tarifes d’enviament comentarem quatre dades sobre la configuració de la botiga.
Al menú CONFIGURACIÓ de l’administrador hi trobarem 3 submenús relacionats amb la botiga.

SUBMENÚ BOTIGA

Aquests submenús són BOTIGA, TARIFES D’ENVIAMENT i SISTEMES DE PAGAMENT.

En el primer d’ells podrem modificar dos valors: la moneda i el text que apareix quan volem afegir a la cistella i Enviament gratuït, on s’indica l’import a partir del qual serà gratuït.

TIPUS DE TARIFES

Per defecte, hi ha dos tipus de tarifes:
Recollida a la botiga (0,00€).
Tarifa estàndar (5€).

EDITAR
Es poden crear noves tarifes mitjançant el botó (1).
També podem editar-ne el nom (2) i el preu (3) de les tarifes existents.