Els shortcodes són petits fragments de codi que pots inserir. S’utilitzen per afegir contingut a les pàgines.
Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode d’informació meteorològica o OpenWeatherMap?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir l’opció imatge del desplegable.

Com inserir un shortcode d’informació meteorològica o OpenWeatherMap a la capçalera?

Ens apareixerà un text semblant a aquest:

[IMAGE id=22 size=small|medium|large|xlarge orientation=horizontal|vertical|square gallery=true|false]

Mostrar les imatges desitjades

El primer que haurem de saber és el codi o ID de la imatge.
Haurem d’anar al menú IMATGES / MEDIATECA

Paràmetres
En aquest moment hi ha 3 paràmetres possibles:

size = mida de la imatge que servim
(per tal de mostrar la imatge amb una mida òptima per la càrrega de la pàgina)

orientation = format/ratio (panoràmica, vertical, quadrada)

gallery= si imatge clicable i ampliable per veure l’original

Categories: Capçaleres