Les capçaleres poden contenir vídeos o fotos

S’hi pot accedir de dues maneres: via el menú CAPÇALERES

ayuda_cabeceras_00

o mitjantçant el menú FOTOS / GALERIES

ayuda_cabeceras_00b

Un cop dins, podem afegir-hi nous vídeos o fotos

ayuda_cabeceras_01-nuevo-video-fotos

Si triem afegir un vídeo.
Cal tenir en compte que el format d’un vídeo sol tenir una proporció quadrada
i les capçaleres són apaisades, amb més amplada que altura.

ayuda_cabeceras_home_video_cabaret

Després d’entrar el codi del vídeo corresponent (sigui de la plataforma Youtube o Vimeo) podrem configurar-ne la visibilitat.
Cada idioma pot tenir una capçalera diferent.

CONFIGURAR LA DATA DE PUBLICACIÓ

A continuació veurem com es pot programar la data de visualització del vídeo / foto

ayuda_cabeceras_03-nuevo-video-fecha

Podem entrar-lo directament o fer servir un calendari que ens serà més còmode

ayuda_cabeceras_04b-nuevo-video-fecha

CONFIGURAR LA CAPÇALERA

També podem escollir el tipus de transició (manera en que apareixerà el vídeo).

ayuda_cabeceras_05b-nuevo-video-fecha

A continuació mostrem l’exemple de com es veu un vídeo en la capçalera d’un Eventis

ayuda_cabeceras_08b-demo