Els espais es poden agrupar per categories i subcategories.
Això permet identificar-los en un mapa mitjançant una icona específica.

Espais agrupats per categories

Pas 1: afegir una nova categoria / subcategoria

Amb el botó NOVA CATEGORIA accediràs a la fitxa de la nova categoria / subcategoria.

Crear nova categoria espai

Pas 2: entrar la informació corresponent a la categoria

• Títol de la categoria
  • Descripció de la categoria
  • Afegir configuració del mapa (icona, color i mida)

Nova categoria

Entrar la informació corresponent a l’espai (configuració del mapa)

En aquesta pestanya podrem personalitzar la visualització de la categoria.

nova categoria configuració mapa

Seleccionar icona
Podem escollir entre desenes d’icones per a personalitzar la nova categoria.

Categoria espai configuració mapa triar icona

Mida icona
Hi ha tres opcions: petita, mitjana i grossa.

Color icona
Podem canviar el color de la icona per a destacar-la en relació a les altres.
Categoria espai configuració mapa color icona