Els espais es poden agrupar per categoria/subcategoria i personalitzar-ne la seva imatge, tal i com s’indica en aquest enllaç.

D’entrada es mostren totes les ubicacions dels espais, però podem filtrar-les seleccionant la categoria corresponent.

Filtrar espacios

Filtrar espais

En la següent imatge es mostren només els Espais de nit amb la icona corresponent i la imatge principal de cada local.

Mostrar espais filtrats per categoria
Mostrar espais filtrats per categoria

Si cliquem sobre la imatge d’un espai ens apareixen dos botons:

• VEURE: ens porta a la fitxa de l’espai
  • MAPA: ens mostra la ubicació específica de l’espai (imatge següent)

Mapa espai botons