Al menú Configuració / textos web hi ha una sèrie de textos personalitzats que permeten canviar parts i botons del nostre Eventis.
N’esmentarem els més importants

Títol

Aquest és el títol del teu Eventis. El contingut d’aquesta etiqueta sol mostrar-se com el títol dels resultats de cerca.

Descripció

Aquesta proporciona una descripció breu de la pàgina.
En alguns casos aquesta descripció s’utilitza com a part del fragment que es mostra en els resultats de la cerca.

Adreça peu de pàgina

Aquest és el text que apareixerà al peu de totes les pàgines d’Eventis.

Altres textos

N’hi més: contingut prefooter, text altres activitats, text altres espais, text botó comprar, etc.

Més informació

Categories: Configuració