Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode de Twitter?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-ne un del desplegable.

Shortcodes per a Twitter i Instagram
Shortcodes per a les xarxes socials de Twitter i Instagram

En aquest cas podem triar una d’aquestes dues opcions de Twitter :

@TWITTER, ens mostrarà les darreres imatges de l’usuari entrat
#TWITTER, ens mostrarà les darreres imatges de l’etiqueta entrada

Tot seguir, cal entrar el nom de l’usuari de Twitter
Shortcode de Twitter

Visualització

Mostrarà les darreres imatges de l’usuari indicat

ayuda-shortcodes-twitteruser-web

Etiquetes de Twitter

El funcionament és exactament el mateix que hem explicat per a l’usuari.
Només cal posar el nom de l’etiqueta específica.

ayuda-shortcodes-twittertag-1

Etiqueta de Twitter

Visualització

Mostrarà les imatges de l’etiqueta escollida.

ayuda-shortcodes-twittertag-web