Una vegada hagis creat una galeria podràs pujar-hi noves imatges.

Pas 1: seleccionar les imatges

Utilitza el botó verd “Noves fotos” per tal de seleccionar les imatges que voldràs pujar al web des del teu ordinador.

Amb la tecla "ctrl" apretada pots seleccionar múltiples imatges en el teu ordinador
Amb la tecla “ctrl” apretada pots seleccionar múltiples imatges en el teu ordinador

Tingues en compte de no pujar imatges molt grans, ja que, depenent de la teva connexió, pot tardar molt a pujar-les i ocupen molt espai al servidor. L’ideal seria una mida entre 200 Kb i 1 Mb. El sistema farà miniatures automàtiques

Pas 2: Entrar la informació de les fotos i pujar-les al servidor

Per cada una de les imatges que hagis seleccionat del teu ordinador t’apareixeran dues caixes de text per a posar el títol i l’autor, per cada idioma. Són camps opcionals, però recomanables per tal d’obtenir un bon posicionament als cercadors (sobretot el titular). Un cop hagis entrat (o no) els textes, fes clic al botó blau “Pujar al servidor” per tal d’enviar les imatges cap a Eventis.

Formats acceptats: .jpg, .png
Introduir textos i pujar servidor
Quan es puja una imatge, el sistema genera automàticament una miniatura d’aquesta. (es podrà editar, com s’indica en el Pas 3)

En clicar el botó blau “Pujar al servidor” es mostrarà el procés de pujada a les barres de la part dreta de la pantalla. (aquest procés pot tardar més o menys depenent de la teva connexió i la mida de les imatges)

Pas 3: Editar les imatges pujades

Una vegada s’han pujat les imatges al servidor d’Eventis (Pas 1 i 2) es poden editar utilitzant la icona “Editar” de la columna “Accions”, dins del llistat d’imatges d’una  galeria.

Editar imatges d'una galeria

La icona “editar” obrià la informació de la imatge. Aquí podrem editar la miniatura de la imatge, arrossegant el cursor dins la imatge principal i visualitzant en temps real com quedaria la nova minatura. (a la part superior de la nova miniatura veiem la miniatura actual)

galeria_miniaturaTambé podrem introduïr i editar la informació del títol i l’autor de la imatge per a tots els idiomes del web.

Aquests camps no són obligatoris, però són recomanables per als cercadors
Aquests camps no són obligatoris, però són recomanables per als cercadors

ATENCIÓ: recorda clicar el botó “desar” abans de sortir de la pàgina, si no ho fas, la informació no es guardarà!
Categories: Multimèdia