Actualment disposem de shortcodes per incloure-hi diversos tipus de capçaleres d’imatges, grups de bàners, notícies agrupades sota una etiqueta, formularis, espais, patrocinadors i entrades de Twitter i Instagram.

Com inserir un shortcode de slide mitjà?

És tan senzill com clicar sobre la icona de shortcodes de l’editor de text i escollir-lo del desplegable.

ayuda-shortcode-slide-mediano-00

Tot seguit, cal entrar l’identificador de l’slide mijà que es vol mostrar

ayuda-shortcode-slide-mediano-02

Per a conèixer quin és l’identificador (ID) en qüestió,
haurem d’anar al menú GALERIES i copiar el número ID que vulguem mostrar

ayuda-shortcode-slide-grande-01

A continuació se’n mostra el resultat.

ayuda-shortcode-slide-mediano-03