Qualsevol activitat creada al mòdul PROGRAMACIÓ pertany a una categoria.
Aquesta es pot vincular a més d’una categoria o la pots moure a una altra mitjançant el següent enllaç:

Moure esdeveniment

A continuació podràs afegir / esborrar les categories. En aquest cas només hi ha la categoria CASSÀ JOVE.

Moure a diferents categories

Mitjançant un desplegable podrem seleccionar-ne més. En aquest cas hi hem afegit SETMANA DE LA MÚSICA.

Moure diferents categories

A la fitxa de l’espectacle del web observarem que apareixen les dues categories.

Moure a diferents categories

Qualsevol característica que es modifiqui a l’activitat es veurà reflectida a totes les categories a les quals pertany. L’activitat és única i es pot mostrar a diferents categories.

Si eliminem la categoria, l’activitat també s’eliminarà, però si aquesta es troba dins d’una altra categoria es seguirà mostrant.

Categories: Activitats