Moure esdeveniments de categoria

Qualsevol esdeveniment creat al mòdul PROGRAMACIÓ pertany a una categoria.
Aquest es pot vincular a més d’una categoria o el pots moure a una altra de diferent mitjançant la icona de les 4 fletxes:

Ajuda canviar un esdeveniment de categoria

A continuació podràs afegir / esborrar les categories. En aquest cas només hi ha la categoria CASSÀ JOVE.

ayuda-programación-mover-categoria-2

Mitjançant un desplegable podrem seleccionar-ne més. En aquest cas hem afegit SETMANA DE LA MÚSICA.

ayuda-programación-mover-categoria-3

A la fitxa de l’espectacle del web observarem que apareixen les dues categories

ayuda-programación-mover-categoria-4

Qualsevol característica que es modifiqui a l’esdeveniment es veurà reflectida a totes les categories a les quals pertany. L’esdeveniment és únic i es pot mostrar a diferents categories.

Si eliminem la categoria, l’esdeveniment també s’eliminarà, però si aquest es troba dins d’una altra categoria es seguirà mostrant.