Eventis permet gestionar les diferents edicions o temporades d’una manera molt senzilla.
Una edició o temporada és el conjunt d’activitats agrupades en un període concret.

(*) Només el pla Pro permet gestionar les edicions.

A continuació mostrem un exemple de com es visualitzaria
(1) Seleccionarem un menú que ens mostri les Edicions anteriors, en aquest cas l’hem posat dins de Presentació
(2)
Triarem una edició mitjançant el desplegable del Filtre per Edició
(3)
Finalment veurem les activitats existents en aquella edició agrupades per categories.
En aquest cas, destacarem el nom de l’edició (2018), dins d’un rectangle.

ayuda_ediciones-pasos

Administrar edicions

Per a administrar les edicions haurem d’entrar al menú Configuració / edicions de l’administrador

ayuda_ediciones_0

Un cop a dins, podrem crear una nova (1) edició , (4) editar-la
Aquest exemple ens mostra que l’edició anomenada “Invierno 2019” és l’edició ACTUAL (2)
En el punt (3) ens llistarà la programació filtrada per l’edició específica (en aquesta entrada s’explica amb més detall)

ayuda_ediciones_2

Crear una nova edició

Com és habitual, posarem el títol a cada idioma (1)

Important: no poseu un text que contingui el literal “Edició”, per exemple “Edició 2019”.
Poseu només “2019”, “Hivern 2019”,…

La URL es pot deixar en blanc i es generarà automàticament (2)

En aquest punt podem activar que sigui l’edició actual (3)

ayuda_ediciones_3