Què son les edicions?

Eventis permet gestionar edicions o temporades per agrupar activitats dins d’un període específic, millorant així l’organització i la navegació per part dels usuaris. Aquesta funcionalitat, disponible només en el pla Pro, és ideal per estructurar activitats per anys naturals, semestres o trimestres.

Com gestionar edicions o temporades

Accedir a Configuració:

• Ves al menú de Configuració i selecciona “Edicions”.

Crear una Nova Edició:

• Fes clic a “NOVA EDICIÓ” i introdueix el títol, URL automàtica i marca si és l’edició actual.

Editar i Gestionar Edicions Existents:

• Utilitza filtres per trobar i modificar edicions específiques.

Descripció Detallada:

• Proporciona una descripció completa de l’edició per oferir més informació als usuaris.

Beneficis de gestionar edicions o temporades

• Organització Eficaç: agrupa activitats per períodes, facilitant la cerca i la navegació.
  • Planificació Estructurada: ideal per estructurar la programació anual, semestral o trimestral.
  • Gestió Senzilla: amb una interfície fàcil d’usar, la gestió de temporades és simple i intuïtiva.

Per a més detalls, visita la pàgina d’ajuda sobre edicions o temporades.

Etiquetes:
Categories: Edicions