Eventis permet diferents tipus d’ordenacions a la pàgina d’inici.
L’opció per defecte és la cronològica.

No caldrà que fem res per a activar-la però podem configurar-ne el número d’espectacles mostrats.
Per a fer això haurem d’anar a CONFIGURACIÓ / APARENÇA DISSENY.

Si no ens agradés aquest ordre i volguéssim passar a “manual” i triar els espectacles que volem que hi apareguin, haurem d’anar a “Inici” que es troba dins del menú PÀGINES.

Tot seguit anirem a dins de l’apartat “Activitats destacades a la pàgina d’inici” on podrem canviar-ne l’ordenació o el nombre d’activitats a la portada a “Veure configuració”.

Al web públic es veurà així:

Etiquetes:
Categories: Activitats